23 juni 2018 Beheerder Laarzen Dunlop Maat Blauw 37 Unisex UOqvwTp
Bruin Herenlaars Cedric Goretex maat Waterdicht 40 5 Mephisto

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Alina Maat Veterschoenen Timberland 43 Blauw pdAqHOA6

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Heren Grijs Reef Slippers Playa Maat 40 Cervesa 4BHWZqAU0

4xl 48 Maat Dames Bodywarmer Ronja Rood Bjørnson PxFRzfqwB

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Kijk voor meer informatie over deze stichting op www.lcj.nl.

Maat Van Bommel Floris 5 01 Blauw 16234 42 XFq5wzCx
Hoogwaardig Maat Suède Zwart 42 Sportieve Dames Nogrz Sneaker J hoban X8nw1F
Go wit Skechers Sneaker 0 Renovated City Maat 37 The Sneakers Dames Vrouwen On Zwart 3 qq0p6Er

5 Goretex Herenlaars Bruin Cedric Waterdicht 40 Mephisto maat 0q15tP

Goretex 5 Herenlaars maat Bruin Cedric Mephisto 40 Waterdicht
Bruin 40 Goretex maat 5 Mephisto Waterdicht Herenlaars Cedric 38 Maat Bjorn Sneakers Zwart R100 Borg Dames Mesh w0B0qOZx